Retningslinjer for gymnaster i forbindelse med Covid-19.
Disse skal følges til alle træninger, indtil der kommer andre anbefalinger.
 
- Som alle andre steder beder vi om, at du bliver hjemme hvis du eller den der følger dig har symptomer på COVID-19.
- Når du ankommer til hallen skal du bruge hovedindgangen til Ebberup Hallen.
- Når du forlader hallen skal du bruge branddøren i hallen. Husk at holde afstand ved døråbningerne.
- Du er naturligvis velkommen til at bruge toiletfaciliteter under træningen, men husk at spritte hænder inden du forlader hallen og når du går ind igen.
- Vi opfordrer til, at du klæder om og bader hjemme, men du er velkommen til at benytte omklædningsrummene. Der må dog kun være 12 personer ad gangen.
- Du skal så vidt muligt huske at holde afstand til de andre gymnaster og spritte hænder inden du træder ind i hallen og inden du forlader den. Der vil være sprit tilgængeligt under hele træningen.
 
Til forældre:
- Vi beder jer forældre om ikke at komme ind i hallen. I er velkommen til at opholde jer i Cafeteriet i ventetiden. Dit barn kan afhentes ved branddøren på højre side af hallen.
Er dit barn utryg til de første træninger bedes I lave en særlig aftale med instruktøren og følge de retningslinjer der bliver angivet for ophold til hallen.
- Hvis dit barn endnu ikke er tilmeldt på hjemmesiden beder vi om, at du den første gang noterer kontaktinfo hos instruktøren i tilfælde af skader el. hvis dit barn under træningen viser symptomer på COVID-19.

- Har du spørgsmål til Gymnastikafdelingens håndtering af COVID-19 er du velkommen til at henvende dig til instruktøren eller kontakte bestyrelsen på gymnastik@ebberup-if.dk