Man kan ikke være sur og samtidig synge. Den 27. september er der fællessang i Ebberup!
 
Fællessang er noget, der for alvor samler mennesker. Når man mødes for at synge sammen, bliver man en del af et større kor. De mange forskellige stemmer smelter sammen til en helhed. Man synger de samme ord på de samme toner på det samme tidspunkt. Ja, man begynder faktisk også at trække vejret samtidig. Det er nogle af grundene til at det er spændende og berigende at synge sammen. Og så er der jo de mange gode melodier og de mange gode digte, hvis toner og lyrik kan henføre os til en drøm eller til minder. Jo, der er mange gode grunde til at synge sammen.
 
Nu inviteres der til fællessang i Ebberup, søndag den 27. september kl. 14-16. Arrangementet foregår i Ebberup Hallen og koster 75,- pr. person (inklusiv kaffe og bolle). 
 
Eftermiddagens sangværter, der både spiller for og fortæller om sangene er Povl Christian Balslev og Jesper Vognsgaard. Makkerparret har afholdt rigtig mange sangtimer gennem de seneste 10 år. Nogle har måske mødt de to musikere ifm. sangtimer, som DR P4 står bag og som hvert år samler mange mennesker rundt på Fyn.
 
Povl Christian Balslev har gennem mange år virket som organist i Vor Frue Kirke i Svendborg. Hertil kommer, at han er både forfatter og en flittig komponist. Ved sangtimen vil han traktere klaveret. Jesper Vognsgaard, der har arbejdet med den folkelige kultur og dannelse gennem mange år, både som højskole- og efterskoleforstander og som kulturhus- og biblioteksleder vil spille med på saxofon.
 
Ind imellem sangene vil Povl og Jesper fortælle små historier og anekdoter om sangene, om historien bag sangene eller om sangenes tolkning. Der knytter sig nemlig mange interessante og nogle gange overraskende vinkler på de sange, som vi elsker at synge.
 
Når vi mødes for at synge, er det først og fremmest sangglæden og glæden ved at være sammen, der prioriteres. Alle kan være med. Vi synger jo med hvert vores næb, så der er ingen forudsætning med korerfaring.
Billetter købes ved Trine Sigersted på forhånd på Rybergsvej 18 mandag til torsdag mellem kl.17 -20.00
Grundet covid-19 er det nødvendig at købe eller bestille billetter.