Forældre/Barn

1 - 3 år, piger & drenge

I år byder forældre/barn på lidt nyt.

To nye instruktører fra Ebberup, som begge vil have fokus på leg og hygge, motorisk udvikling og krydre det hele med lidt børneyoga og afslapningsøvelser man kan bruge hjemme i en travl hverdag.
Holdet bliver bygget op på samme måde hver gang, men med forskellige øvelser fra gang til gang.

Vi skal synge og lege, lave motorik baner, have pulsen op og til slut heeeeelt ned igen.
Helle og Camilla skiftes til at køre holdet, så der kommer variation fra gang til gang, uden at det bliver for meget for de små.

Holdet er fra 0-3/4 år, og søskende er velkomne såfremt der er plads på holdet.

Deltagere:1-3 år, piger & drenge

Træning:Onsdag
Tid:15.45 - 16.30
Sted:Ebberup Hallerne - Hal 2

Sæson start:4. september 2019
Jule pause:18. december - 8. januar
Sæson slut:25. marts 2020

Instruktør : Camilla L. Sørensen
Hjælpe instruktør : Helle Storgaard

Der tilbydes op til 3 prøve træninger for nye medlemmer på holdet, senest før 4. træning skal deltageren have tilmeldt sig holdet.

Husk også at læse Forventninger til EIF Gymnastik's medlemmer.