Forældre/Barn

1 - 3 år, piger & drenge

Så lykkedes det at finde en  instruktør til Forældre/barn holdet og vi kan byde Vibeke Hansen velkommen til foreningen.

Kom og få en hyggelig time med dit barn, hvor I sammen kan bevæge jer i leg og på redskaber.

Deltagere:1-3 år, piger & drenge

Træning:Onsdag
Tid:16.00 - 16.45
Sted:Ebberup Hallerne - Hal 2

Sæson start:2. september 2020
Jule pause:21. december 2020 - 3. januar 2021
Sæson slut:24. marts 2021

Instruktør : Vibeke Hansen

Kontingent : 550,00 kr.

Der tilbydes op til 3 prøvetræninger for nye medlemmer på holdet, senest før 4. træning skal deltageren have tilmeldt sig holdet.

Dette hold skal lave opvisning til Forårsopvisning, derfor skal der oveni kontingentet påregnes udgift til opvisningsdragt for det enkelte medlem.

Husk også at læse Forventninger til EIF Gymnastik's medlemmer.