Fuld Gas/Puslinge

3 - 5 år, piger & drenge

Vi skal hoppe, trille, rulle, tumle, lege og lære.
Puslingegymnastik er for dig der er mellem 3 og 6 år, som gerne vil prøve kræfter med gymnastik på begynder plan.

Vi skal prøve at koordinere bevægelser og tip top tune motorrikken - men vigtigst af alt så skal vi have det sjovt.

Vi glæder os til at se dig.

:3-5 år, piger & drenge

Træning:Tirsdag
Tid:16.30 - 17.30
Sted:Ebberup Hallerne - Hal 2

Sæson start:1. september 2020
Jule pause:21. december - 3. januar

Sæson slut:23. marts 2021

Instruktør : Laila Skov
Instruktør : Trine Sigersted
Hjælpeinstruktør : Frida
Hjælpeinstruktør
:Camilla
Hjælpeinstruktør
:Sille R.

Kontingent : 580,00 kr.

Dette hold skal lave opvisning til Forårsopvisning, derfor skal der oveni kontingentet påregnes udgift til opvisningsdragt for det enkelte medlem.