SuperBoys 0. - 5. kl.

5 - 11 år, drenge

Så drenge, så rykker vi igen.

SuperBoys er holdet for Super drenge og drenge med fuld knald på - Vi ved I er derude!!!
Så kom og gi' den maks gas, prøv kræfter på airtracken, trampetten, springgraven og gulvet.

Vi er et trænerteam med erfaring, som står klar til at finde de vilde talenter inden for springgymnastik, lige fra en kolbøtte, vejrmølle til araber flik, salto og barani.
Vi tager altid udgangspunkt i Super drengen og støtter/vejleder der hvor du er, om du er 5 eller 10 år.
  • Der bliver lavet fede baner og masser af mega sjove lege.
  • Der skal brændes en masse energi af.
  • Der skal rulles, strækkes og hoppes så det brænder.
Lad os få endnu en fed sæson!

Vi glæder os til at se dig, ses!

Intro video

: 5 - 11 år, drenge