Spring 3. - 4. kl.

8 - 10 år, piger

3. - 4. kl. spring er for let/øvede piger.

Det er et hold, hvor vi forventer, at man møder frisk op og er med på at blive udfordret og vil prøve en masse nye spring.

Det er også et hold hvor vi skal hygge/ grine, men mest lave en masse fed gymnastik.

Vi glæder os til at se dig.

:8-10 år, piger

Træning : Torsdag
Sted:Ebberup Hallerne - Hal 2

Sæson start : 3. september 2020

Sæson slut : 25. marts 2021

Instruktør : Majbritt Storm
Hjælpeinstruktør : Pernille Hede
Hjælpeinstruktør:Amanda Andersen
Hjælpeinstruktør:Sille Hansen

Kontingent : 580,00 kr.

Dette hold skal lave opvisning til minimum Forårsopvisning, derfor skal der oveni kontingentet påregnes udgift til opvisningsdragt for det enkelte medlem.