Spring 6. - 10. kl.

11 - 17 år, piger & drenge

Holdet er for unge fra 6-10 klassen.

Det er et sjovt men også et seriøst hold. Så hvis du gerne vil springe på air-track og trampolin samt lave lidt rytme – så er det her holdet for dig.
Vi træner styrke og udholdenhed, så vi kan lave kraftfulde og sikre spring.
Vi vil prøve så vidt muligt at alle bliver udfordret og få mest ud af træningerne, derfor kan det forekomme at ikke alle laver det samme.

Vi bestræber os på at tage til mindst 2 opvisninger i sæsonen, og gerne flere hvis muligheden opstår.
Vi glæder os til at se dig!

Deltagere:9-15 år, piger & drenge

Træning:Mandag