Rytme Piger 7. - 10. kl.

12 - 17 år, piger

Rytmepiger 7. - 9. klasse er et hold, hvor vi skal arbejde med flere forskellige genrer af gymnastik og dans, alt fra contemporary og house til ballet.

Vi skal også arbejde med forskellige og anderledes håndredskaber.

Dette er et hold for dig, der ønsker at blive udfordret inden for gymnastikken og have det super sjovt.

Igen i år har jeg sammensat et brag af en opvisning - så glæd jer.

Jeg glæder mig til at se jer - gamle, som nye, rutinerede og ikke-rutinerede.

Deltagere:12-17 år, piger

Træning : Onsdag