Ungdomsholdet - Rytme eller spring

15 år+

Ungdomsholdet er et nyoprettet hold målrettet piger og drenge der brænder for gymnastik.
Der er plads til ALLE uanset om du er nybegynder eller en erfaren gymnast. Måske har du været på efterskole og har fået smag for mere gymnastik?

Vi vil hver gang lave en grundig opvarmning - som oftest fælles - og derefter går rytmer og springere i hver sin hal.
Vi er et seriøst hold, der træner målrettet mod de mange opvisninger vi skal til i løbet af foråret, og det er en forventning at du har en høj træningsmoral og prioriterer at komme til både træninger og opvisninger.
Til træningerne vil vi på forskellig vis prioritere fællesskabet. Derudover tager vi afsæt i hver enkelt gymnasts niveau og sørger for udfordringer til alle!

Du skal vælge om du vil fokusere på rytme eller spring.
Rytme:
Først og fremmest skal vi fokusere på glæden ved at bevæge os sammen. Vi skal nørde i teknikker både med og uden håndredskab samt lege med bevægelser fra dansens verden.
Træningen vil være bygget op af sekvenser som både udfordrer styrken, koordinationen og teknikken.
Der vil i løbet af sæsonen komme en gæsteinstruktør, som vil lave en serie til jer.

Spring:
Vi arbejder med svedige spring, hvor du vil blive udfordret på dit niveau på både måtte og trampet.
Vi lover at musklerne styrkes, strækkes og at springene bliver højere.

Kom og vær med, det bliver godt!
Peter, Andreas og Tabita

:15 år+, piger og drenge, rytme eller spring

Træning : Onsdag
:Ebberup Hallerne

Sæson start : 2. september 2020

Sæson slut : 24. marts 2021

Instruktør : Tabita Bülow Kyster
Instruktør
: Andreas Kyster
HjælpeinstruktørPeter Sigersted

Kontingent : 650,00 kr.

Dette hold skal lave opvisning til minimum Forårsopvisning, derfor skal der oveni kontingentet påregnes udgift til opvisningsdragt for det enkelte medlem.