Ebberup Gymnastikforening
Sæson 2021/2022

Forældre/barn (FOB)

Prøvetræninger

Dette hold skal lave opvisning til Forårsopvisning, derfor skal der oveni kontingentet påregnes udgift til opvisningsdragt for det enkelte medlem.

FOB
Mandag kl. 16:00 - 17:00
Instruktør: Karina Hvid Madsen, Michelle Enevoldsen ,
06.09.2021 21.03.2022 550 kr.
Fuld gas (FGP)

Vi skal hoppe, trille, rulle, tumle, lege og lære.
Puslingegymnastik er for dig der er mellem 3 og 6 år, som gerne vil prøve kræfter med gymnastik på begynder plan.

Vi skal prøve at koordinere bevægelser og tip top tune motorikken - men vigtigst af alt så skal vi have det sjovt.

Vi glæder os til at se dig.

FGP
Tirsdag kl. 16:30 - 17:30
Instruktør: Kamilla Antonsen,
Hjælpeinstruktør: Camilla Andersen,
Føl: Alberte gissel Stensdal,
07.09.2021 22.03.2022 580 kr.
Spring 0-4 kl (S04)

0. - 4. kl. spring mix er for alle.

Det er et hold, hvor vi forventer, at man møder frisk op og er med på at blive udfordret og vil prøve en masse nye spring.

Det er også et hold hvor vi skal hygge/grine, men mest lave en masse fed gymnastik.

Vi glæder os til at se dig.

Prøvetræninger

Dette hold skal lave opvisning til minimum Forårsopvisning, derfor skal der oveni kontingentet påregnes udgift til opvisningsdragt for det enkelte medlem.

S34
Torsdag kl. 16:30 - 17:45
Instruktør: Andreas Kyster, Majbritt Storm,
Hjælpeinstruktør: Amanda Andersen, Anders Holm, Pernille Hede,
09.09.2021 24.03.2022 580 kr.
Spring 5-7 kl (57S)

Det er et sjovt men også et seriøst hold. Så hvis du gerne vil springe på air-track og trampolin samt lave lidt rytme – så er det her holdet for dig.

Vi træner styrke og udholdenhed, så vi kan lave kraftfulde og sikre spring.
Vi vil prøve så vidt muligt at alle bliver udfordret og få mest ud af træningerne, derfor kan det forekomme at ikke alle laver det samme.

Vi bestræber os på at tage til mindst 2 opvisninger i sæsonen, og gerne flere hvis muligheden opstår.

Vi glæder os til at se dig!

S57
Torsdag kl. 17:45 - 19:00
Instruktør: Andreas Kyster, Majbritt Storm,
Hjælpeinstruktør: Amanda Andersen, Anders Holm, Pernille Hede,
09.09.2021 24.03.2022 580 kr.
Motionshold Damer (MD)

Er du glad for at bruge din krop, få sved på panden og et smil på læben, så er dette hold noget for dig. Der er fokus på varieret konditions- og styrketræning, som tager udgangspunkt i den enkeltes niveau, så ALLE kan være med.

Vi lover det bliver hårdt - håber vi ses 😊
MD
Tirsdag kl. 18:00 - 19:30
Instruktør: Hans Peter Larsen,
07.09.2021 22.03.2022 650 kr.
Herreholdet (HH)

HH
Tirsdag kl. 20:00 - 21:30
Instruktør: Hans Peter Larsen,
07.09.2021 22.03.2022 650 kr.
Evig unge damer (EUD)

Så begynder vi igen – med en masse grundtræning og sved på panden.

Vi træner op til forårs klassikeren – Tour De Opvisninger – Der vil bestå af dejlige afvekslende serier med og uden redskaber.

Kom og vær med til nogle dejlige sjove træninger sammen med nogle skønne damer – vi ses.

EUD
Torsdag kl. 19:15 - 20:45
Instruktør: Marianne Kristensen ,
09.09.2021 24.03.2022 650 kr.
Yoga (YOD)

Start ugen ud med en blid omgang fyraftens-yoga.
Der undervises i grundlæggende basis øvelser, der gør det muligt for alle at være med - også dem der aldrig har prøvet yoga før.

Yoga er en trænings form, der opøver nærvær og ro hos den enkelte, og er et fantastisk redskab til at opnå en smidigere og stærkere krop.

YOD
Mandag kl. 19:45 - 20:45
Instruktør: Charlotte Foss Madsen,
06.09.2021 21.03.2022 650 kr.